Može li ИСБ dodataka pomoći u izgradnji mišića? - vi-stezasluzilidbuduzdravi
 

Može li ИСБ dodataka pomoći u izgradnji mišića?

| Posted in Uncategorized

Može li ИСБ dodataka pomoći u izgradnji mišića?Vježba jača mišiće, naravno, uništava protein mišićnih stanica. To čini tijelo obnoviti još više proteina (sinteza proteina). To pak dovodi do veće mišiće i velika snaga mišića.

Što je ИСБ?

НМВ (beta-hidroksi-beta-метилбутират) je metabolit nastaje kada amino kiselina leucin dijeli u tijelu. Amino kiseline su gradivni blokovi proteina. Proteini su gradivni blokovi mišića. Tijelo mora proći sintezu proteina za izgradnju mišića. ИСБ aditiva povećava sintezu proteina i smanjuje razgradnju proteina u mišićima.

Istraživanja ИСБ

U nekoliko studija[1] je pokazala da ИСБ dodataka u kombinaciji s treninga i prakse može vam pomoći u izgradnji mišića.Istraživanja ИСБ

Jedan od prvih i najboljih istraživanja na ИСБ aditiva i vježba je provedena od strane istraživača u 1996. Sudionici istraživanja sastojao se od 41 zdravih mladih ljudi podijeljeni na dvije skupine. Obje grupe su hranjene običnim, ali hranjivih tvari kontrolirane prehrane za vrijeme trajanja nastave. Jedna grupa je također usvojila протеиновая prehrani koji sadrži 3 puta preporučeni dnevni unos proteina.[2]

Zatim su znanstvenici podijelili svaki od tih 2 skupina 3 podskupina. Svaka grupa ima različite razine svakodnevnog uzimanja ИСБ: 0 grama (placebo), 1,5 g, ili 3 grama. Na početku istraživanja znanstvenici su izmjerili muški mišićne snage i sastava tijela (postotak mišića i masti). Za izračun razaranje mišićnog proteina istraživači su također usvojili tjedno mjerenje tri tvari koje se pojavljuju u krvi ili mokraći, kada su mišići демонтируется kroz fizičke vježbe: plazma креатинфосфокиназы, laktat dehidrogenaza, mokraćne i 3-methylhisti-večerati, respektivno. Istraživanje je trajalo 3 tjedna. U to vrijeme muškarci dižu utezi 3 puta tjedno, koristeći kombinaciju slobodni utezi i utege. Oni obavljaju 14 vježbe otpora za donji i gornji dio tijela.

Grupa dodataka ИСБ ima značajne rezultate. Muškarci dobiti 1,5 g ИСБ dvostruko izgradnju mišića onih koji primaju placebo. Pojedinci dobivaju 3 g je 3 puta dobio mišićnu. Svi sudionici su dizanje utega, i svi oni ojačala. U placebo grupi 8 % jači. 1.5 grupa grama ИСБ dobio 13 % jači. 3 grupa grama ИСБ dobio 18 % jači. Kada su počeli utezima, muškarci su dobili placebo je porasla sa 3 % mišićne pokvario dan na 6 %. 1.5 grupa grama ИСБ pored porastao je s 3 do 5,5 %. Grupa 3.0 grama ИСБ uz povećan sa 3 na 4,5 %. To znači da više ИСБ dodataka, koje su se, više ih mišići su bili zaštićeni. Dodatni protein ne pomaže izgradnju mišića, snagu mišića ili spriječiti propadanje mišićnog tkiva.Istraživanja ИСБ

Nekoliko drugih istraživanja na ИСБ aditiva i dizanje utega već pokazali jednako pozitivne rezultate. Postoji velika vjerojatnost da ИСБ dodataka može dovesti do povećanja mišićne snage, s manjim gubicima mišiće od stresa vježbe. U ИСБ dodatak nije imalo nikakav utjecaj na sastav tijela bez treninga.

Kada se dopunjuje s ИСБ, trenutni podaci svjedoče o 1 g hmb uzimati 3 puta na dan, samo 3 g НМВ u dan (ili 38 mg/kg tjelesne mase).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vi-stezasluzilidbuduzdravi ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions