Kako napumpati mišiće brzo? - vi-stezasluzilidbuduzdravi
 

Kako napumpati mišiće brzo?

| Posted in Uncategorized

Kako napumpati mišiće brzo?Postoji nekoliko pristupa za izgradnju mišićne mase, neke tako složene, trebate grafikone i dijagrame za 3-x сплитов, 1 dan, 2-izlaznih dana i više. Ali neke od najboljih načina za izgradnju mišića brzo uključiti osnove, trenirati i jesti zdravo i bez lijekova.

1. Jedite Češće

Za izgradnju mišića brzo, mišići moraju biti stalno gorivo. Najbolji način za to je jesti male zdrav obrok ili obrok svaka tri sata. Tih 5-6 manjih obroka će čuvati razinu energije dosljedan. Naglasak na namirnice bogate proteinima, kao što su riba, nemasno meso, jaja, složeni ugljikohidrati, kao što su krumpir, zobene pahuljice, smeđa riža, i omega-3 masti, kao što su orašasti plodovi, masnu ribu i avokado. “Prosječan” čovjek koji želi izgraditi mišiće brzo, potrebno je konzumirati 3,000+ dobra kvaliteta kalorija.

2. Korištenje uobičajene Multi-zajedničke vježbe

Velike pokrete izgraditi velike mišiće, izolacijskih vježbi tonusa mišića. Osnovne vježbe trenirati velike grupe mišića, a ne pojedinačne ili “izolirani” mišiće. Naglasak na čučanj s mrena, bench press iz dojke, dizanja, pognut nad redovima, biceps curls i rotacijski vježbe, kao Woodchoppers.

3. Koristite teške tjelesne težine i mali broj ponavljanja3. Koristite teške tjelesne težine i mali broj ponavljanja

Vaše tijelo brzo adaptira na bilo kojem je težina koja se baciti na njega, što objašnjava visoravni. Možete bench press 145 godinama koje dolaze i sami uvjeriti, ne osporio, ali tijelo je prestao odgovarati i raste davno. Postupno se povećava svoju težinu vježba čini, vaši mišići će raditi svaki put kada se vlak – to je izazov koji vam omogućuje mišiće rasti veći i jači. Podižite teške, zadržavajući pravo držanja i tehniku više.

4. Vježba Manje

Trening svaki dan ne će vašim mišićima da rastu. Vaše tijelo treba opustiti i oporaviti da bi rasti. Kada se trening s utezima, te uzrokovati maleni “mikro” suze koje zahtijevaju dosta vremena za oporavak popravak tih vlakana. Ovaj proces popravak ono što zapravo izgradnje velikih i jakih mišića. Vi ste вынуждаете ih na obuku izvan vaše zone udobnosti.

5. Dobiti puno sna5. Dobiti puno sna

San ima puno prednosti, što se tiče izgradnje mišića, san pruža anabolički procesi za popravak i oporavak microtears u tkivima i mišićnih vlakana. Spavam previše kada anaboličkih hormona su na najvišoj, u prvom redu, hormoni rasta, koji pružaju rast mišićnog tkiva. Fizičke osobe, koje su dobro 8 sati sna proizvoditi i proizvoditi više anaboličkih hormona od ljudi, koji su dobili 5 ili 6 sati prije spavanja ili prekida san.

Jesti zdravije hrane i sirutke, vlak tvrdi i teški, ali rjeđe, koristiti za cijelo tijelo, multi-zajedničke vježbe i osigurati adekvatan odmor i spavanje, da daju svoje tijelo dodatni poticaj za povećanje mišića.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vi-stezasluzilidbuduzdravi ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions